Despre noi

DAL Consulting este o companie ce activează de peste 20 ani pe piața serviciilor de consultanță în managementul afacerilor.

Suntem o firmă de tineri profesioniști, dedicați meseriei lor și orientați spre succesul clienților. În orice situație oferim clientului cea mai potrivită soluție la problemele sale. Suntem conectați în permanență la realitatea economică și suntem atenți la trendurile pieței, sesizând implicațiile acestora asupra companiei dumneavoastră.

Învățăm în fiecare zi să fim onești și deschisi deoarece suntem conștienți că afacerile se fac între oameni și cu oameni. De asemenea, ne dorim să realizăm un echilibru între viața profesională și personală în așa fel încât să creăm armonie în viața noastră.

Permanent suntem atenți la tendințele pieței și suntem pregătiți pentru orice schimbare. De cele mai multe ori, noi suntem cei care generăm schimbarea în afacerea clienților noștri. Acest lucru ne-a ajutat să abordăm cu încredere și curaj diferite arii de consultanță care ne-au adus rezultate remarcabile.

Pentru noi clientul este un partener, de aceea avem o adordare pragmatică față de acesta. Întotdeauna căutăm cele mai bune soluții care să ajute clientul să-și ridice nivelul de competitivitate și performanță. Prețuim fiecare client, fiecare misiune de consultanță și întotdeauna ne axăm pe rezultate cuantificabile care să aducă beneficii reale.

Ce ne defineste?

Viziunea

Viziunea noastra este ca DAL Consulting sa devina un standard de referinta pentru firmele romanesti in domeniul consultante in management.

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim antreprenorii sa-si dezvolte competentele de management si sa-si transforme companiile in organizatii performante.

Valori

Deschidere. Onestitate, Responsabilitate, Echilibru, Respect, Conduita individuala, Confidentialitate

Peste 20 de ani
de experienta

Încrederea oferită clienților, profesionalismul și etica sunt principiile de bază în derularea activității noastre.

0

proiecte finantate

0

proiecte implementate

0

clienti multumiti

0

rata de succes